Betalningsalternativ

Bitcoin
Bitcoin använder peer-to-peer-teknik för att fungera utan central myndighet eller banker; hantera transaktioner och utfärda bitcoins utförs kollektivt av nätverket. Bitcoin är en öppen källkod; Designen är offentlig, ingen äger eller kontrollerar Bitcoin, och alla kan delta. Genom många av sina unika egenskaper möjliggör Bitcoin spännande applikationer som inte kunde täckas av ett tidigare betalningssystem.

PENGAR GRAM
Money Gram är världsledande inom internationell penningöverföring, och Travellers Express är den största processorn för orderingång i USA. Tillsammans är vi två betrodda namn som utgör Money Gram International, Inc. Vi har hjälpt människor och företag genom att tillhandahålla prisvärda, pålitliga och bekväma betalningstjänster sedan 1940.

VÄSTRA UNIONEN
Western Union är en världsomfattande pionjär inom penningöverföring och budskap. Med en bakgrund markerad av spjutspetsning går administrationen tillbaka över 150 år. Western Union fortsätter idag för att göra det möjligt för köpare och organisationer att överföra pengar eller vinstorder och andra elektroniska system.
Kunder kan snabbt och effektivt överföra pengar till mer än 170 000 Western Union Agent-webbplatser i mer än 190 nationer runt om i världen - det största nätverket i sitt slag. Australien, Österrike, Kanada, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Sverige, Förenade kungariket och USA: s infödda kan betala online med hjälp av ett Visa eller MasterCard kredit- eller kreditkort.

BANKÖVERFÖRING
Banköverföring, banköverföring eller kreditöverföring är en metod för att elektroniskt överföra pengar från en person eller enhet till en annan. En banköverföring kan göras från ett bankkonto till ett annat bankkonto eller genom att överföra kontanter till kontanter. Olika överföringssystem och operatörer ger en mängd olika alternativ när det gäller omedelbar och slutlig avräkning och kostnad, värde och volym transaktioner.