Villkor & Betingelser

VILLKOR
Vi äger och driver de tjänster som erbjuds via denna webbplats. Tjänsterna kan komma att ändras från tid till annan, efter eget gottfinnande av Medical Care 92, och avtalet gäller ditt besök. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller annullera någon del av avtalet av någon anledning och när som helst, och sådana ändringar ska meddelas dig på webbplatsen.

användningsförhållanden
Du måste vara 18 år eller äldre för att registrera dig, använda Tjänsterna, eller besöka eller använda sajten på något sätt.

PRIVATPOLITIK
Sekretessskydd och skydd av dina personuppgifter är ett primärt problem. Vi är engagerade i att uppfylla eller överträffa vår integritetsstandard.

PRIS- OCH BETALINGSPOLITIK
Alla priser som anges på webbplatsen är inklusive moms, moms och alla andra lokala skatter. Du måste bära fasta fraktkostnader om ordern är under det angivna gränsvärdet. Våra erbjudanden / rabatter är inte tillgängliga för alla produkter / leveransplatser och är begränsade till valda kategorier.

SHIPPING OCH LEVERANSPOLITIK
Alla beställningar till USA, Storbritannien och Kanada kvalificeras till gratis frakt över 499 USD med en genomsnittlig leveranstid. Vi diskret över natten, uttryckliga och normala leveransmetoder för order som läggs på våra kunders övertygelse.

RETUR, BYTNING OCH REPARATIONSPOLITIK
Vi accepterar avkastning och skada om fel har gjorts på vår webbplats under leverans eller om skada eller problem uppstår under sändningen har påverkat din beställning inom 10 arbetsdagar. Återbetalningar initieras vid retur eller avbokning, inom 10-15 arbetsdagar. Det har klargjorts att om du beställer ett felelement, har du inte rätt till avkastning, ersättning eller återbetalning.

DEMENTI
Vi lovar inte att online-upplevelsen eller innehållet, tjänsten eller funktionen i online-upplevelsen blir felfri eller oavbruten, eller att eventuella fel kommer att rättas, eller att din användning av online-upplevelsen kommer att ge specifika resultat.